bizLocator voortaan overal in Vlaanderen beschikbaar

03 april 2017
Teaser: 

Hét online platform voor bedrijfsvastgoed bizLocator is voortaan overal in Vlaanderen beschikbaar. Als vastgoedmakelaar kan je met andere woorden bedrijfsvastgoed over het volledige Vlaamse grondgebied gratis online plaatsen en leads ontvangen van geïnteresseerden. Het initiatief wordt ondersteund en uitgerold door zowel lokale overheden als de Vlaamse overheid. Het doel is duidelijk: bizLocator wordt dé plaats waar vraag en aanbod aan bedrijfsvastgoed elkaar ontmoeten.

Wat is bizLocator?
bizLocator is hét online platform voor bedrijfsvastgoed en brengt aanbieders van bedrijfsvastgoed en ondernemers, die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfslocatie, op een snelle, eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier met elkaar in contact.

Zowel lokale besturen als de Vlaamse overheid (via VLAIO) promoten actief bizLocator bij ondernemers en starters én bieden zo de ideale toegangspoort naar geïnteresseerden in bedrijfsvastgoed. Zo wordt een continue instroom van geïnteresseerden gegarandeerd.

Industriële panden, kantoren, handelspanden, logistieke panden en bedrijfsgronden kunnen via het platform extra visibiliteit van een breed publiek genieten. Het vastgoed kan te koop, te huur, als overname of zelfs als pop-up aangeboden worden en dit volledig gratis.

Waarom op bizLocator publiceren?
Starters en ondernemers worden zowel door de lokale besturen als het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen gestimuleerd om via de website bizLocator op zoek te gaan naar een geschikte bedrijfslocatie. Ondernemers kunnen via het platform informatie opvragen. Die vragen komen automatisch bij de publicerende vastgoedmakelaar terecht.

Voor de diensten Lokale Economie die binnen- en buitenlandse ondernemingen begeleiden bij het zoeken naar een bedrijfslocatie is bizLocator het werkinstrument bij uitstek met op termijn het quasi volledige aanbod aan bedrijfsvastgoed

Voor de vastgoedmakelaars biedt bizLocator het ideale kanaal om hun bedrijfsvastgoed aan te bieden aan ondernemers. Panden kunnen automatisch van de website van de vastgoedmakelaar gehaald worden of manueel worden ingegeven.

Vraag en aanbod worden zo op een doordachte manier samengebracht.

Hoe van start gaan met bizLocator?
Surf naar http://bizmart.bizlocator.be/ en meld je aan via een eenvoudige registratieprocedure. Van zodra de registratie compleet is, kan je panden toevoegen, beheren en de leads raadplegen. Door de verplichte registratie van ondernemers garandeert bizLocator je kwalitatieve leads met duidelijke contactgegevens van geïnteresseerden.

Gratis kennismakingsactie!
Om je als vastgoedmakelaar te laten kennismaken én vertrouwd te maken met bizLocator kan je tot het einde van dit jaar gratis je panden publiceren én de leads ontvangen van geïnteresseerden.

Dit filmpje geeft je alvast een idee van de voordelen.

www.bizlocator.be

 

Share: