Hervorming wet op de mede-eigendom: bestel nu je gepersonaliseerde pocketgids

13 november 2018
Teaser: 

Op 1 januari 2019 is het zover. Dan treedt de hervormde wet op de mede-eigendom in werking. Om je als syndicus te ondersteunen, hebben we de nieuwe wetgeving in een gebruiksvriendelijke pocketgids gegoten. Ideaal om zelf te gebruiken, maar ook om de mede-eigenaars optimaal te informeren. Handig weetje: je kan de pocket op de achterzijde personaliseren met de gegevens van je kantoor. Zowel CIB-leden (aan een voordelig tarief en zonder verzendkosten) als niet-leden kunnen de pocket bestellen.

In welke talen werd de pocket uitgegeven?
De pocket “De hervormde wet op de mede-eigendom” wordt zowel in het Nederlands als in het Frans uitgegeven.

Wat kost het?
CIB-leden betalen per pocket 0,25 euro (excl. 6% BTW) en krijgen het aantal bestelde exemplaren gratis op het gewenste adres geleverd. De bestellingen dienen wel telkens per 50 stuks te gebeuren.

Voor niet-leden kost de pocket 0,50 euro (excl. 6% BTW) per stuk. Ook dit dient telkens per 50 exemplaren te gebeuren. Niet-leden betalen, ongeacht het aantal bestelde exemplaren, een verzendkost van 12 euro.

Waar bestellen?
Via de website cib.diekeure.be kan je de pocket bekijken en op de achterzijde personaliseren met de gegevens van je kantoor. De personalisatie kan enkel in het zwart en gebeurt automatisch na het invoegen van je logo en/of tekst. Registratie op deze website is verplicht en staat los van je Immo-Connect inloggegevens.

Via deze handleiding kan je nauwgezet het te volgen stappenplan voor je bestelling opvolgen.

Deadline
Bestellen kan tot 28 november 2018. Begin december worden alle bestelde pockets op het aangegeven adres geleverd.

Share: