LUMINUS

Luminus is met onder andere 161 windmolens en 7 waterkrachtcentrales, de grootste producent van groene stroom op Belgische bodem. Bij Luminus is duurzaam ondernemen van primordiaal belang en investeren ze continu in de maatschappij. Om op een gezonde manier te blijven groeien, handelt Luminus niet alleen vanuit een economisch, maar ook vanuit een ecologisch en sociaal standpunt. Zo streven ze maatschappelijk verantwoord ondernemen na en zetten zaken op zoals investeren in hernieuwbare energie, ethiek en goed bestuur, diversiteit en solidariteit, veiligheid, ... CIB Vlaanderen sloot met Luminus een samenwerkingsakkoord af waardoor CIB leden exclusieve voordelen en kortingen genieten!
Ledenvoordeel: 

CIB leden bieden hun klanten een extra service door via Luminus de overdracht van gas en elektriciteit te regelen bij hun verhuis of voor nieuwe aansluitingen. Ook voor ketelonderhoud kan je bij Luminus terecht. Als CIB lid geniet je bij Luminus van een professionele ondersteuning dankzij een persoonlijk contactpunt en eenvoudige verhuisdocumenten. Voordeel? Je bent zeker van een snelle en correcte service voor je klant.

 

Hebt u vragen? Contacteer meteen uw persoonlijke ledenconsulent:

KUST & ANTWERPEN - Guillaume Dragonetti   |   guillaume.dragonetti@cib.be   |   0473 77 77 89

WEST- & OOST-VLAANDEREN - Ernst-Jan Driezen   |   ernst.driezen@cib.be   |   0479 39 80 52

VLAAMS-BRABANT BRUSSEL & LIMBURG - Michel Engelbosch   | michel.engelbosch@cib.be   | 0473 83 97 61

 

NIEUW!

LUMINUS COMFY

De energiemarkt is constant in beweging en de klant verwacht dan ook een passend aanbod.

U weet dat u zich, als vastgoedprofessional, geen zorgen hoeft te maken rond energie.

Met veel trots kondigt Luminus dan ook vanaf 1 februari de Luminus Comfy tarieven aan die inspelen op de energiemarkt én de behoeften van uw klanten.
Zo kunt u 100% blijven bouwen op Luminus!

Maak snel kennis met alle voordelen van Luminus Comfy en meld u meteen aan!