CIB Vlaanderen en BTV hernieuwen samenwerking: win-win voor CIB-leden

maandag, 15 februari, 2016
Teaser: 

Wie BTV zegt, denkt aan elektriciteitskeuringen en opgemaakte EPC's aan een aantrekkelijk tarief. Dankzij de zopas hernieuwde samenwerking tussen CIB Vlaanderen en BTV zal dat in de toekomst niet anders zijn.  Zo kan je vanaf 22 februari rekenen op een snellere en nog transparantere dienstverlening.

BTV (Technisch Bureau Verbrugghen) is een externe dienst voor technische controles en al enkele jaren partner van CIB Vlaanderen. Samen met CIB Vlaanderen en specifiek voor vastgoedmakelaars heeft BTV een aantal exclusieve diensten ontwikkeld. Heel recent werd het partnership met BTV hernieuwd. Hierbij werd rekening gehouden met de feedback die CIB Vlaanderen ontving uit het werkveld via de CIB-afdelingen.

Wat verandert er concreet vanaf maandag 22 februari 2016?

  • Snellere dienstverlening: uitvoering van de dienst (EPC, elektriciteitskeuring of combi) binnen de tien werkdagen na de bestelling. Je klant wordt telefonisch  gecontacteerd om een afspraak vast te leggen. Lukt dit niet onmiddellijk, dan wordt een e-mail verstuurd naar de eindklant met daarin de opgave van drie mogelijke data voor de uitvoering van de dienst en de rapportage binnen de tien werkdagen.
  • Transparantie/BTV-tool: de volledige digitale verslaggeving langs BTV kant (tablet) via het klantenportaal van BTV. De BTV-tool op CIBweb.be wordt aangepast en op termijn krijgt elk CIB-lid toegang tot een persoonlijke elektronisch dossier waarin de status van de bestelde diensten kan worden opgevolgd en waarin de bestelde keuringsrapporten integraal elektronisch bewaard worden.
  • Aangepaste tarieven die binnenkort raadpleegbaar zijn op CIBweb.be.

Tijdens de komende provinciale ledenvergaderingen zal Joris Breugelmans, commercieel directeur van BTV, de verschillende diensten van BTV toelichten en ook de belangrijkste wijzigingen schetsen. De nodige vragen kunnen op dat moment ook aan hem gesteld worden.